Aventura canadenca 2014

El primer viatge d’aquest bloc serà el tour d’onze dies (del 4 al 16 d’Agost de 2014) que acabo de realitzar per les provínices canadenques d’Ontario i Quebec. Durant aquests dies he anat prenent anotacions en un quadern de viatge i a través dels següents posts us aniré relatant el meu viatge ampliant aquesta informació.

Mai he sigut gaire fan dels tours organitzats però he de reconèixer que aquest viatge ha fet canviar la meva opinió al respecte. Suposo que la clau rau en el guia i s’ha de dir que en aquest aspecte ens ha tocat la loteria!! Conèixer el territori de la mà d’un canadenc t’aporta una visió del país molt més propera als seus habitants, lluny dels tòpics turístics. Tot i que els desplaçaments entre ciutat i ciutat els feiem amb el grup, un cop arribats a les diferentes destinacions disposàvem de molt de temps lliure cosa que també ens ha permès descobrir els racons de cada ciutat per nosaltres mateixos.

La ruta que hem seguit és la següent: Toronto – Cascades del Niàgara – La regió de les mill illes – Ottawa – Mont-tremblant – Quebec – Tadoussac (observació balenes)- Quebec- Parc Natural de La Marurice (Llac Sacacomie) – Montreal

mapacanada
Imatge de Google Maps

(També la podeu consultar de forma interactiva aquí.)

En total més de 2000 km!! Comencem!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s