El perquè de “Viu al Born i roda el món”

“Viu al Born i roda el món” és una modificació d’una coneguda frase feta catalana amb la qual vull escenificar la meva gran passió pels viatges.

“Viu al Born i roda el món” neix amb l’objectiu de plasmar en un bloc els meus viatges, per tal de poder recordar-ne cada detall  però, sobretot, per compartir les meves experiències amb altres viatgers. El viatge a Canadà d’onze dies que acabo de realitzar ha sigut el propulsor del naixament d’aquest bloc. Espero que cada informació us sigui útil i que poguem compartir moltes idees i opinions.

2 pensaments sobre “El perquè de “Viu al Born i roda el món”

  1. Benvinguda a aquest mon fascinant dels Blogs. Estic llegint les cròniques del teu viatge canadenc precisament perque em porta records del viatge s Canada que tambe hem fet del 25 de juliol al 28 d’agost d’enguany.
    Tambe poc a poc vaig esplucant les diferents etapes del nostre viatge, entremig de les activitats culturals a les aye assistim.
    Una abrçada

    Liked by 1 person

    1. Gràcies Miquel!
      He fet una ullada ràpida al teu bloc i veig que la ruta que vau fer per la part est del Canadà és casi idèntica a la meva. Ens llegim per compartir i contrastar opinions. De ben segur que el vostre també va ser un viatge fantàstic i inoblidable i és que el Canadà no et deixa indiferent!!
      Una abraçada

      M'agrada

Deixa un comentari